اهداف، چشم انداز و ماموریت

چشم اندازVision

مرکز تحقیقات پیشگیری از سرطان در نظر دارد  مرکزی شناخته شده و پیشتاز درزمینه تولید دانش بومی  پیشگیری و کنترل سرطان در کشور باشد.

ماموریت  Mission

مرکز تحقیقات پیشگیری از سرطان، مرکزی دولتی وابسته به معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و واقع در مرکز آموزشی درمانی سیدالشهدا(ع) است که با هدف ارتقای دانش بومی و نوآوری در زمینه پیشگیری از سرطان در کلیه سطوح (مقدماتی ، نوع اول ، دوم و سوم ) راه اندازی شده است و دستیابی به این هدف را  ازطریق"جذب وتجمیع ظرفیت­­ها و منابع پژوهشی در استان اصفهان "، "نیازسنجی، اولویت بندی ،  طراحی و اجرای  تحقیقات پایه و کاربردی"و "ارایه خدمات، اجرای برنامه ها و مداخلات مبتنی بر شاهد"در زمینه پیشگیری و کنترل سرطان پیگیری می کند.

اهداف

1 .ارتقاي کمی وکیفی پژوهش هاي مرتبط باسرطان

2 .ارتقاي آگاهی جامعه استان در خصوص پیشگیري و کنترل سرطان

3 .ارتقاي آگاهی ، نگرش و عملکرد ارایه دهندگان خدمات در خصوص پیشگیري و کنترل سرطان